zaterdag 14 juni 2014

Vier (voormalige) NMBS/SNCB diesellocomotieven

Met een beetje trots de videopresentatie van de vier (voormalige) NMBS?SNCB diesellocs op de Lokaalspoor-6-baan.

4 opmerkingen:

FRANK103 zei

Geweldig filmpje, beetje kort ( ik kreeg chips en cola niet op), maar wel leuk om te zien! Nu een filmpje met de Duitse diesels?

Ad zei

@Frank, kort maar krachtig en teveel chips met cola is niet gezond, zullen we maar denken. Ik denk dat dit voorlopig het laatste filmpje is. Ik heb het plan opgevat om niveau 3 z.s.m. verder op te bouwen, aan te sluiten en te landschappen. Daarna volgt de rest. Dus de komende tijd veel zagen, schroeven, frasen, aansluiten, landschappen enz... Maar soms kan de planning spontaan tijdelijk worden aangepast. Da's het mooie van je eigen wereldje bouwen, op jouw manier, met jouw eigen vaardigheden. Daar doe je het voor.

FRANK103 zei

Hoi Ad,
je hebt je wel gerealiseerd dat de wk voetbal bezig is en dat de zomervakantie voor de deur staat? Dit is de periode dat ik niet op zolder te vinden ben, maar in de tuin zit met de vakliteratuur of op een stationnetje met het fototoestel. Dan is het op zolder te warm om te zagen, schroeven, frezen, aansluiten enz.!

Groetjes

Frank

Ad zei

Hoi Frank, ik durf het bijna niet te zeggen. Maar het wk gaat eigenlijk aan mij voorbij. Soms wordt ik 'gedwongen' om te kijken. Ik kan zo'n wedstrijd niet langer zien, dan een kwartier. Daarna val ik in slaap op de bank, of ga maar treinen. De warmte heb ik niet zo last van. De zolder is goed geïsoleerd en geventileerd. M.a.w. zomer en winter wordt er gebouwd aan de trein.