zaterdag 6 december 2014

Op een laag pitje

De komende tijd heb ik wat minder tijd voor het Lokaalspoor 6. De aanleiding wil hier eigenlijk niet genoemd worden. Sinds 28 november hebben we een hond in dienst genomen. Eigenlijk moet ik zeggen opnieuw in dienst genomen. Onze vorige labrador is in september overleden. En zoals het een betaamt labrador 'spoort' ook deze labrador niet. Ze heet overigens Nina.
Als eer betoon ook een foto van Anouk onze vorige labrador.

2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Gefeliciteerd met deze gezinsuitbreiding, die inderdaad waarschijnlijk niet genoemd wil worden. Hoewel ik er in eerste instant naar neig te roepen dat een hond heus ook een modelspoorhobby kan hebben en dat je daar best een leuke lok voor kunt kopen, vrees ik dat zulke tekst met een kattebeest veel geloofwaardiger over komt. Want een hond op de spoortafel wordt waarschijnlijk geen succes! Veel plezier met Nina!

Ad zei

Ik vrees dat hond Nina, de naam van een orkaan met grote impact op de spoortafel gaat worden, als ik haar tussen de treineb. Dan kan ik beter onze rode kater Siep op de spoorbaan zetten. Die valt ter plekke in slaap ( Siep is heel Zen), dus alleen de dienstregeling wordt ontwricht. En dat is nog geen enkel probleem.