woensdag 13 februari 2013

Vervelend filmpje

Het is al weer even geleden sinds het laatste bericht op Lokaalspoor 6. Te druk bezig geweest met het werk. Nu is de voorjaarsvakantie in aantocht en dus weer meer tijd voor de modelspoorbaan. Afgelopen weekend weer eens met de sleutelhangercamera (mooi woord voor een taalspelletje) geëxperimenteerd. Om de trouwe lezer(s) van dit weblog wat op te warmen, onderstaande video. Misschien geen gelukkige keuze. Waarschijnlijk zinkt nu ook bij de laatste bezoeker de moed in de schoenen. Heel begrijpelijk! Het was heel moedig om zolang vol te houden. Nou vooruit; sterkte met dit filmpje. Mocht je voortijdig afhaken; no hard feelings, zoals de Engelsen zeggen. Het is goed te begrijpen Sterkte! En nog bedankt Au revoir, merci bien, auf wieder schnitzel!





2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Het is geen quinten tarantino, wat betreft spanningsopbouw, en zoals op de spoorbaan bij neef erik ook vaak te zien is: het kan veel harder! De kijker moet dan toch voortdurend in spanning zitten of de lok in de rails blijft staan of dat hij naast het spoor beland, en hoe groot de kans is dat de lok op de grond beland. Genoeg gekletst, ik ga de laatste 3 minuten bekijken. Het blijft natuurlijk wel een treinenfilm, en dus is het beter dan gemideeld!

Ad zei

Frank,
Je kunt het een blogdip noemen. Maar dit filmpje is toch wel van een bedenkelijk niveau. Buitenstaanders kijken meewarig naar dit soort filmpjes. Zo bevestigen we ons toch wel wat trieste imago van ontspoorde treinmafkezen.