zaterdag 9 september 2023

RRF 1102 - Märklin 37298 - Lokaalspoor 6

De video vande RRF 1102: alle toeters en bellen, als afsluiting een korte maidentrip. Met deze video ga ik dit jaar niet in de prijzen vallen op het filmfestival in Cannes. Een nominatie voor een Oscar zit er ook niet in. Dit prutserige filmpje is slecht bedoeld om de trouwe volger(s?) van dit beperkte blog een indruk te geven van deze todch weer geslaagde loc.

2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Toch een briljant filmpje Ad, bijna Oscarwaardig! Het is een fraaie lok, die 1102, daar heeft meneer Marklin duidelijk zijn best op gedaan. Ik heb hier al voorzichtig geroepen dat het een mooi kerstkado is, zo’n 1102. Helaas vindt de familie een volgende uitbreiding meer iets voor Sint Juttemis. We gaan het meemaken, en anders bekijk ik gewoon nog een keer jouw filmpje!

Ad zei

@Frank, jammer dat je niet in jury zit, dan had ik waarschijnlijk nog een nominatie gekregen. Maar ik vermoed dat ik zelfs bij de plaatselijke club van Vrienden van Modelspoorvideo's niet in aanmerking kom voor een troostprijs.
En wat de familie betreft, gewoon te pas en te onpas de 1102 voor het voetlicht brengen. Misschien moet je deze video met ze delen.