vrijdag 21 juni 2019

MiWuLa (05)

Oostenrijk, Zwitserland & Italië
 De 5e- en laatste aflevering van MiLuWa!
 Ik hoor bij sommige lezers van dit blog een zucht...
 Oostenrijk en Zwitserland kort en bondig; Italië wat uitgebreider.





 De marmergroeve van Carrara, hoog in de bergen verbonden met de een kabelbaan naar het dal

 Station Roma Termini



 Doorkijkjes naar Vaticaanstad



 Het Colosseum

 Het bombastische paleis van koning Leopold



 Venetië

 Job done...







3 opmerkingen:

FRANK103 zei

Van mij mag je gerust meer afleveringen plaatsen, foto's van treinen vervelen me niet snel! Vooral Oostenrijk en Zwitserland vind ik erg boeiend. Van Rome vind ik ze ook erg geslaagd, ik ben ooit op Rome Termini geweest en heb utgebreid de bezienswaardigheden bekeken die jij op de foto hebt gezet. Ik heb toen zelfs de paus gezien, in zijn helicopter. Helaas heb ik toen geen foto gemaakt, mannen in jurken vond ik toen al verdacht. Hachelijk?

Ad zei

Het laatste is inderdaad hachelijk, Frank. Dat is toch niet meer van deze tijd. Iedereen moet toch tegenwoordig zichzelf kunnen zijn! Hier vind ik toch echt dat je je standpunt moet herzien.😄 Al gebied de eerlijkheid mij te zeggen, dat ook ik nog wel moeite heb met de combinatie mannen, baarden en jurken. Voorzichtig probeer ik daar bij tot een herziening van m'n standpunt te komen.

FRANK103 zei

@Ad: de geschiedenisboeken laten zien dat de combinatie mannen en jurken (en baarden) er een is die samenhangt met leed, al is de combinatie mannen met snorren (Adolf en Josef) ook geen fijne en een paar mannen met heel raar haar (Geert en Donald) zouden we over 20 jaar ook wel hachelijk kunnen vinden, al hoop ik dat die mannetjes wel op tijd afgerangeerd worden. We gaan het zien! Maar miwula is een groot succes, dat is de kern van je verhaal!