vrijdag 27 april 2018

Baan in uitvoering 43 - Einde verhaal...!?

De afgelopen tijd is het een beetje stil geweest rond de bouw van de Lokaalspoor-6-baan. En alles heeft ook echt stil gestaan...
Sinds een twee weken geleden werd er weer gewerkt................. aan het afbreken van de baan!. Inmiddels zijn alle rails los gehaald en gesorteerd op nummer.
Komt natuurlijk de vraag; maar waarom dan? Er is nog niet zolang geleden met een nieuwe spoorbaan begonnen. Nu al weer uitgekeken op het ontwerp?
Nee, niets van dat alles. We gaan gewoon verhuizen naar een andere huis en daar zal zeker een nieuwe spoorbaan opgebouwd worden. Verder bouwen aan de huidige baan had geen zin meer.
Alleen is het nieuw huis pas in het vierde kwartaal van 2019 klaar. Tot die tijd moet ik het doen met een ovaaltje van C-rails en een Märklin Mobile Station II. Nou ja, het is niet anders.

2 opmerkingen:

FRANK103 zei

In het nieuwe huis komt een mooie ruimte voor een nieuwe spoorbaan? Verstandig de spoorbaan nu al af te breken, knutselen doe je in de zomermaanden toch niet en de laatste maanden voor de verhuizing kan je je tijd waarschijnlijk wel beter gebruiken.

Ad zei

Frank, ik krijg de beschikking over een deel van een ruime zolder. In ieder geval meer ruimte dan nu op de (garage)zolder.