zaterdag 9 juli 2011

Videootjes Lokaalspoor 6 - juli 2011


Deze keer drie video's. Ze geven een  beeld van een rondrit over niveau 0 en niveau 1. De video's zijn gemaakt met een Canon videocamera type Legria FS200. Dit is een compacte videocamera, die precies op een rongenwagen past. Om te filmen moet je wel het videoscherm enigzins uitgeklapt hebben. Het was van te voren even goed opletten bij de muren en andere opstakels. Een tegemoetkomende trein, durfde ik nog niet aan.


English
This time three videos. They provide a picture of a tour on level 0 and level 1. The videos were taken with a Canon FS200 camcorder Legria type. This is a compact video camera that fits exactly on a stake car. To film the video screen has to be unfolded. It was in advance just pay attention to the walls and other obstructions. An oncoming train, I dare yet.

2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Erg leuk, filmpjes! Opnames met de lok er voor heb ik nog niet gedaan, maar is wel een goed idee!

Bij mij maakt het wagonnetje op de M-rails bijzonder veel herrie waardoor ik muziek achter het filmpje moet zetten. Bij K rails gaat dat veel beter!

Ad zei

Frank,

bedankt voor je reactie. Ik heb vanmorgen je filmpje bekeken. Bij jou is er al een landschap. Dat maakt het aantrekkelijker om te bekijken. Zag in het schaduwstation een tweetal Piko-hondekppen staan. Hoe zijn die qua rijeigenschappen. Rijden ze ook probleemloos op de krappe Märklinbogen?