maandag 10 mei 2010

Baan in uitvoering 007


Het heeft een poosje geduurd, maar nu is dan eindelijk zover! De twee opritten naar het schaduwstation op niveau 0 zijn klaar.

Daarnaast zijn alle baandelen op niveau 0 vastgeschroefd.

De volgende stappen zijn het aanbrengen van de railbedding en het aanleggen van de stroomvoorziening en de beveiliging in blokken.

2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Mag ik je adviseren vooral veel te testrijden? Ongemerkt zitten er toch vaak fouten in (niet goed aangesloten rails, wissels die het toch niet doen, railsstukken die toch slecht contact maken etc) die je er nu nog uit kunt halen. Verder ziet het er goed uit!

Ad zei

Frank, bedankt voor je tip. Ik ga nu eerst de lijnen uitzetten waarlangs ik de railbedding wil aanbrengen daarna leg ik de rail er op. Volgende stap is. stroom voorzienining, wissels en beveiligingin in gedeelte aanbrengen en uitgebreid testen. Pas daarna als als naar behoren werkt, ik verder met de bouw. Ik hou je via de weblog op de hoogte. Leuk dat je reageert; dat gebeurt helaas vind ik nog wat weinig. Jammer want juist op deze manier kun je goede tips van elkaar gebruiken. Als laatste; mijn complimenten voor de orginele opzet van het Frank 103 weblog. Ik ben er een vaste bezoeker van geworden. Het is een mooie combinatie van diverse (modelbouw) hobbies en grote dosis realtiverende humor. Ga zo door! Overigens mag dit wèl genoemd worden.