zondag 7 augustus 2011

De lokaalspoor 6 schoolagenda 2011-2012

Het moest er een keer van komen; de Lokaalspoor 6 schoolagenda. En nu is hij er dan eindelijk. Lokaalspoor 6 heeft zijn eigen schoolagenda.  Het moment van lancering van deze agenda zult u waarschijnlijk wel begrijpen (aan het begin van het nieuwe schooljaar). Maar waarom een schoolagenda?  Heeft Lokaalspoor 6 dan zoveel jonge lezers? Geen idee. De aanleiding ligt in het feit dat Lokaalspoor 6 zijn roots heeft in het onderwijs en daar nog steeds werkzaam is. Wat is er dan mooier om je eigen agenda te maken. Kun je in moeilijke momenten (bijvoorbeeld de vergaderingen) eens even naar de foto's in de Lokaalspoor 6 agenda kijken en wegmijmeren. Zonder dat het opvalt, ideaal toch?

It was a matter of time, the Local Track 6 school calendar. And now he's finally there. Local Track 6 has its own schoolcalendar. The moment of launch of this agenda, you will probably understand (at the beginning of the school year). But why an agenda? Local Track 6 has so many young readers? No idea. The reason lies in the fact that Trace Local 6 has its roots in education. What's better than your own agenda.

Ja, dat ziet er wel professioneel uit hè? Hier, vanwege de privacy, een leeg memorandum. Het is echt een volledige agenda met aantekeningen, kalenders noem maar op. De foto's zijn originele Lokaalspoor 6 en komen allemaal uit het Lokaalspoor 6 archief.

Yes, it looks very professionally huh? Here, because of the privacy, an empty statement. It's really a full calendar with notes, calendars and so on. The photos are original from the Localtrack 6 archive.

Mooi hè, Lokaalspoor 6 is er zelf ook trots op! Wil je ook zo'n agenda? Bij de Hema kun jij hem zelf  'digitaal' samenstellen.met je eigen foto's.

Nice huh, Localtrack 6 is proud on its agenda  Do you want a calendar? With you own local digital fotostore, you can make your own trainagenda.

3 opmerkingen:

FRANK103 zei

Handig en fraai!

Bij mij op kantoor krijg ik een agenda, dan stuit het zelf maken van een agenda financieel gezien tegen de borst. Helemaal als ik hier direct opbiecht dat ik uitsluitend mijn digitale agenda bijhoud en de papieren agenda vaak snel in het grijze archief verdwijnt. Als dat ook het lot is van een fraaie zelfgemaakte Hema agenda......

Ad zei

In het onderwijs houden we nog vast aan de papieren agenda. Een fantasieloos gratis exemplaar. Daar heb je niets bij vergaderingen. En de digitale agenda is hetzelfde laken en pak. Ook geen verstrooiende plaatjes om de zoveel bladzijden. Dus moet ik er zelf maar een samenstellen. Wat mij betreft is het de investering waard. Ik put er tijdens vergaderingen een hoop levensvreugde uit. Ik heb ook een digitale gehad; geef mij maar de papieren agenda met foto's.

FRANK103 zei

Tja, de digitale agenda is bij ons verplicht, die kan door iedereen worden ingezien en wordt gebruikt ter controle van declaraties en urenverantwoording. Tevens nodig ik collega's uit voor vergaderingen en word ik ook uitgenodigd.
Maar een fotoboek van de Harz ga ik wel maken. En ook een boek per andere vakantie. Hoewel ik wel een paar jaar achter loop....