zondag 21 maart 2021

Graantransport


Ondanks het feit, dat de komende tijd het accent op de bouw van de nieuwe spoorbaan zal leggen, is er toch  nog een bescheiden aanvulling van het materieelbestand te melden. Namelijk de aanschaf van graanwagons voor de Lokaalspoor-6-maatschappij. Want ja, de Preisertjes zullen straks toch wel een eenvoudige, doch voedzame maaltijd moeten kunnen nuttigen in het restaurant van een bekende fastfoodketen.

Het gaat om twee wagons ( Märklin 46329-01 en 03) uit een set van drie stuks. De wagons  (periode V) staan ingeschreven bij de SNCF en zijn eigendom van  Cerealier

3 opmerkingen:

FRANK103 zei

Een hele gave wagen, die graanwagen! Ik ben wel blij dat je de loclockdown beperkt tot locomotieven en andere doordachte aankopen wel doet. Ik ben laatst weer eens door de mcdrive gereden voor een gezond maar van smaakversterkers, zout, verzadigde vetten en veel calorieën oo een klef broodje. Het zou toch heel ernstig zijn als dit zonder broodje geconsumeerd had moeten worden. Heel hachelijk!

FRANK103 zei

Maar = maal

Ad zei

@Frank, we zijn het weer helemaal eens. Onze hobby vraagt fysiek als mentaal heel veel. Dat vreet calorieën. Dan moet je zorgen dat de voedselaanvoer gezekerd is; ook voor de toekomstige Preisertjes. Die verantwoordelijkheid nemen we!