zondag 29 september 2013

Baan in uitvoering 25

Deze keer een jubileumuitgave van 'Baan in uitvoering': de 25e aflevering! Mooi, denkt iedereen. Is dat alles? En nu het echt nieuws. Kom op er mee, voor de dag; anders haken we en bloc af. En gelijk hebben jullie.
Vier jaar heeft het geduurd. Ja, echt het is alweer zo'n vier jaar geleden dat de bouw van de Lokaalspoor 6 baan is gestart. En nu dus, vier jaar later ,de 25e aflevering. En wat voor aflevering! Nou gewoon de 25e. Nee, deze aflevering is echt gedenkwaardig; en dan valt dat ook nog eens samen met de 25e keer!
Wat er te vieren valt? De op-/afrit aan de zuidkant van  de baan is af. En dus kunnen de treinen nu ook op het bovenste niveau doorrrijden. Een echte doorbraak! 
Hier rijdt de V212 haar eerste proefronde op de bovenbaan en met succes. Achter de loc hangen de twee Märklin Insider railreiningswagens. Nu we het toch over de Märklin Insiderclub hebben... 
Lokaalspoor 6 is dit jaar al meer dan 20 jaar 'Märklin-Insider aanhanger'. Twee gratis kaartjes voor de Márklin Tage 2013 als beloning. Alleen jammer: Göppingen is 608 km v/d Lokaalspoor-6-locatie verwijderd. Iedereen  v/d  familie had een afspraak op 13, 14 en 15 september. Om nou alleen  608 km heen- en weer terug te rijden, dat is toch wel een beetje eenzaam genieten. Nou jammer, misschien een volgende keer beter.
 
Het bonusfimpje!
 


2 opmerkingen:

FRANK103 zei

OP mijn site was in de feed steeds te zien dat je een bericht over dubbeltractie zou gaan plaatsen, maar die komt zeker nog? Een memorabel bericht, zeker, bericht 25. Maar bedenk gerust dat haastige spoed zelden goed is, hardlopers doodlopers zijn en wat in het vat zit doorgaans niet verzuurt, rustig aan dus, dan breekt het lijntje niet! Leuk dat er nu rondgereden kan worden, enige adviesje dat ik kan geven is dat er nu toch echt een 103 met een stam TEE rijtuigen jouw baan (iedere baan) onveilig moet maken!
Vriendelijke groet

Frank

Ad zei

Frank,

Dank voor je reactie. Het geeft een euforisch gevoel. Ik vind 4 jaar toch nog wel een respectabele tijd. De dubbeltractie komt er aan. Verder, wees gerust, ik doe rustig aan en wat de 103 betreft; wat in het vat zit verzuurt niet..